Reede õhtu, 7. oktoober, Tartu.

Sel õhtul toimus Tartus Genialistide klubis Nevesise kontsert, kelle soojendusesinejaks oli Stereoknives.
Tartu satun väga harva, mistõttu oli mul hea meel, et kontsert just seal toimus. Rääkides kontserdist endast oli see väga edukas. Stereoknivesil oli see alles 2. esinemine. Ma ei ütle seda kui sõber vaid hindan erapooletult- nende live oli väga hea! Nende looming on saanud suure hoo sisse ja areng oli kohe märgatav. Mulle meeldis, kuidas nende vahel tekkis eriline kontakt, mis väljendus kohe ka muusikas. Minu ootused Stereoknives suhtes on väga kõrged ja ma ootan huviga, mida põnevat neil tulemas on.
Samuti oli Nevesise live väga hea. Ma ei mäleta, millal ma viimati nende live nägin. Tegemist oli korraliku küttega, kus viimaste lugude ajal lendasid kitarristidel särgid seljast. Samuti, mis oli meeldiv üllatus, et bändi on lisandunud uus liige ja see on naine. See oli neil väga hea otsus ja annab kohe asjale palju juurde. Kokkuvõtlikult väga hea konsa!

Mul oli rõõm jäädvustada Stereoknivesi teist esinemist. Pildid on teie ees:

 

dsc_0050 dsc_0108 dsc_0115 dsc_0125 dsc_0236 dsc_0187 dsc_0188
dsc_0251