Pildid, mille idee tekkis juhuslikult bussis sõites ning mille teostamist ootasin kaua. Lõpuks saan ma tuua need pildid teieni. Mul on hea meel, et kaamera ette sattusid just minu ema ja vend. Need pidid on ühed siiramad ja emotsionaalsemad, mida ma teinud olen. Võibolla tundub see mulle nii sellepärast et, nad on minu lähedased ja ma tean, milline side on nende vahel. Kuid minu meelest kannavad need pildid nii hästi edasi ehedat emotsiooni ema ja poja vahel. Mängulisus, rõõm ning hoolivus! Neid vaadates tunnen, kuidas mu süda täitub rõõmu ning armastusega.

These photos are most sincere and emotional, what I have ever done. Maybe it’s because they are my family members and I know what kind of connection they have. But I think these pictures show perfectly this strong connection between mother and son. Playfulness, joy and care!