Alati ei pea sõitma Eestist minema, et puhata. Olenemata sellest, et Eesti on pisike, on see täis imekauneid kohti.

 

Nädal aega puhkust võttes soovisin kindlasti ka veidi Eestis ringi liikuda. Ühel õhtul plaanisime sõita kuhugi linnast välja, kus oleks mõnus majake kaminaga. Internetis ringi vaadates avastasime, et selliseid armsaid metsamajakesi kaminaga on üsna keerukas leida. Ühel hetkel lõi booking.com mulle ette Mokko Country Hotel, mis pakub erinevaid ööbimisvõimalusi, alustades toast lõpetades majaga. Majas oli kõik vajalik olemas ja rohkemgi veel- kamin, saun, terrass, tiik ning asub täpselt metsa ääres. Broneerisime maja üheks ööks ning kutsusime endaga kaasa minu ema ja venna.

Tegemist on tõeliselt mõnusa kohaga. Sinna jõudes tunned nagu oleksid jõudnud vanaema juurde maakoju. Tervitama tulid kohe saba liputades kaks koera. Ümbrus on kaunilt roheline ning aed täis kauneid lilli. Maja oli veidi eraldatud omanike majast ning apartmentidest. Tore tädike juhatas meid edasi ning rääkis juurde, kus miskit asub. See oli tõeline puhkus, kus oli kuulda vaid linnulaulu ning sai nautida päikese paistet. Terrassil oli kohe grill, kus valmistasime mõnusa õhtusöögi. Õhtul käisime saunas ning julgemad hüppasid ka tiiki. Hiljem istusime kamina ääres ning lauamänge.

moko country hotel

moko country hotel

moko country hotel

moko country hotel

moko country hotel

moko country hotel

Järgmisel päeval lahkudes vaatasime üle ka kohalikud loomad, keda seal kasvatati- ponid, lambad, kuked ja kanad.

 

Väga mõnus õhkkond ning kindlasti hea koht, kus puhata perega, kui soovid linnakärast välja saada.

moko country hotel

moko country hotel

moko country hotel

If you are visiting Estonia and want to get a real country vibe, then I highly recommend the Mokko Country hotel. You can choose, what kind of accommodation you want- just a room, a apartment or a cottage. We choose the cottage, because it looks cozy and there was a fireplace. When we got there, then two friendly dogs came to say hello. One lovely old lady came to show our place and told us, where we can find, what we need. This place was better than we expected. There was a sauna, a fireplace, pond front of the house and the cottage was separate from the others. So we had amazing time there. There were also animals like sheep, chickens and ponies- kids loved to spend time there.

Leave a Reply

Your email address will not be published.