Kolmas avastamispäev- Curacao lõunapool.

Curacao lõuna pool erineb väga Willemstadi ümbrusest ja põhja poolest. See on kui Mehhiko. Mōned rohekamad taimed, rohkelt kaktuseid, peamiselt liivane pind. Palju maha jäätud maju ja autosid ning palju kõrvalisi teid. Otsisime saare tipus olevat majakat, mis viisid meid tupikteedele ning ei leidnud ūhtegi majakat, mis kaardile oli märgitud. Otsides majakat käisime ka Herbs Gardenis, mis meenutas pigem mahajäätud aiamaa lappi, kus taimed kasvasid korrapäratult ning ümbrus seal oli koristamata. Ka tupikteede kohta saime hiljem seletuse, kui kohalikule mainisime. Nimelt pidi olema see pool kellegi rikkama poolt ostetud, kes naljalt kedagi sinna ei lase. Korra sattusime ka oma teega sinna peavärava juurde, kus ees oli kōrge aed ning hoiatusmärgid relvastatud valvuritega. Ei tahtnud, et see päev nii lõpeks ning otsustasime minna kodule lähedal asuvasse Sea Aquariumisse. Tõsiselt ilusalt ülesse ehitatud koht, mille juures on kohe ka ööbimiskohad koos kauni rannaga. Kuid Sea Aquarium ise oli väga tore. Seal olid delfiinid, flamingod, haid, kilpkonnad, karbid, hulganisti erinevaid kalu. Vaatamist jagus küll. Vaatasime ära delfiinide show ja Triin käis söötis nii haisid kui ka flamingosid.

 

Third day discovering Curacao- south side.

South side don’t look the same as area around Willemstad and the north side. It’s like Mexico. Lots of cactuses, sandy ground. We tried to find lighthouse, but all the roads, what lead to lighthouse ended nowhere. We also visited herbs garden, what was on a road, but it looked like messy garden, where nobody haven’t done anything about a year. So we decided to stop looking around the north side and visit sea museum in Willemstad. We saw dolphins and lots of other fishes. Triin also fed flamingos and sharks. There is a resort also with nice beach. I recommend this place especially, when you are with kids.

Leave a Reply

Your email address will not be published.