Curacao pealinn-Willemstad

Eile oli meil linnatuur, kus seiklesime mööda südalinna tänavaid. Linna muudab kirevaks pastelsetes toonides majad. Tuntud on Queen Emma ujuvsild, mis ühendab kahte linnaosa-Punda ja Otrobanda. Mainimata ei saa ka jätta ujuvat turgu, kus igal hommikul saabuvad paadid Venezuelast ning müüvad värskeid puuvilju.

Curacao’s capital city-Willemstad

Yesterday we had a city tour, when we discovered downtown. This city looks amazing- all these pastel tone houses. There is a popular floating bridge Queen Emma, what connects two quarters, Punda and Otrobunda. Place, what I recomend to visit is a floating market, where every morning salemans are coming from Venezuela and sell their fresh fruits.

2 thoughts on “Willemstad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.